200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

La pandemia fara que sigui, sens dubte, la diada diferent, pero els llibres nunca falten mai a la citacion. Vet aca una seleccio de propostes dividides per categories

dating app advice

Aquest nou Sant Jordi 2021 encara no sera com ens agrada rememorar la diada, amb gent en carrers plens davant centenars de parades sobre llibres i roses. Pero sera. Encara que sigui en espais perimetrats o en estands davant sobre cada llibreria, amb les preceptives mesures sobre seguretat a causa de la pandemia, els llibres segueixen alla. Ho han demostrat dia a dia durant els ultims tretze mesos i els lectors han comencat a veure que potser nunca fa carencia esperar el 23 dabril per comprar-los. Aquesta guia de 200 novetats ofereix llibres recomanats per dar i autoregalar-se, sigui o nunca Sant Jordi.

Literatura catalana, per Anna Abella

Literatura catalanaEls angles morts

logan lerman and alexandra daddario dating

Borja Bagunya. Periscopi. 19,90

Despres dels celebrats relats sobre Plantes dinterior i Defensa propia, Bagunya destilla genialitat en la seva primera novella, a mes duna prosa sulfurica contra el organizacion academic universitari. Els protagonistes un professor sobre Literatura que es la pura imatge de el perdedor, i la seva parella, la intelligent i honesta ginecologa.

Napalm al cor

Pol Guasch. Emblema. 18,90

Amb nomes 24 anys i un parell sobre poemaris publicats, Guasch es convertia en lautor mes jove a guanyar el Llibres Anagrama, premi sagac en el llancament sobre talents. Napalm al cor es una distopia asfixiant i alhora poetica acerca de la repressio de el permitirse en una franja militaritzada on dos nois pateixen la intolerancia envers el seu desig i la seva llengua, la precarietat i el desarrelament.

Tandem

Maria Barbal. Destino. 18,90 Flamant Premi dHonor sobre les Lletres Catalanes 2021, lautora sobre Pedra de tartera ja comencava lany amb bon peu, guanyant un altre guardo, el Pla, gracies a aquesta novella, en que reflexiona en lamor i la felicitat en la maduresa a traves dun viudo i duna dona acabats de arrinconar que coincideixen en una classe de ioga.

Consumits pel foc / Consumidos por el fuego

Jaume Cabre. Proa / Destino. 19

Una decada despres sobre lexit sobre Jo confesso lautor de Les veus del Pamano torna amb aquesta novella curta, una mena de fabula nunca buscada en que un professor sobre literatura, de nom Ismael, comparteix protagonisme amb un petit senglar. Falenes atretes per la llum, el retrobament amb la veina sobre la infancia, la intriga negra i dosis de drama i dhumor, en un relat que no deixa de sorprendre.

Consulteu la seleccio total sobre llibres sobre literatura catalana.

Literatura castellana, per Elena Hevia

Literatura castellanaTomas Nevinson

Javier Marias. Alfaguara. 22,90

Aquest genial autor amb voluntat de ser-ho tanca amb aquesta novella un diptic que funciona tambe com el reves de la trama sobre Berta Isla, la seva novella inicial. En caso de que aquella se centrava en lheroina de el titol, ara li toca el torn al seu marit, que, havent tornat daquella andanza, senfronta al dilema moral sobre En Caso De Que es licit matar en una circumstancia concreta.

Los ojos cerrados

Edurne Portela. Galaxia Gutenberg. 17

En caso de que hi ha la preocupacio que recorre els llibres dEdurne Portela es la sobre lanalisi de la violencia que ella ha concretat en les accions dETA o en la cual perdura enquistada en la parella. Ara li toca an una novella que recull el trauma de la conflagracion Civil reflectit en un avi que viu en un poble perdut i una dona jove que torna alla.

?Quan es el dia de Sant Jordi 2021? Data i com se celebrara

Al final invariablemente ganan los monstruos

Juarma. Blackie B ks. 21

El segell Blackie B ks ens revella aquest autor andalus que ha ordit a la seva primera novella un impactant relat dautodestruccio generacional no gaire allunyat de el que cosa va suposar Trainspotting al seu moment. Fill i net sobre temporers, Juan Manuel Lopez, es a dir, Juarma, sembla que deixara empremta. I a referente a arriba amb doblet sobre la seva faceta fanzinera a Abrazame inclusive que la vida deje sobre dar puto asco (Autsaider Comics, 12 ) reuneix una antologia sobre vinyetes satiriques plenes dironia i humor.

Independencia

Javier Cercas Tusquets. 21,90

Cercas ha enviat el seu heroi a lany 2025 quan, segons la seva ficcio, el proces i la pandemia ja son cosa del passat. La trama sobre fort calat politic, aquesta vegada situada a Barcelona, amb la nova alcaldessa (res a veure amb Colau) com a victima, li serveix a lautor per consolidar el seu projecte policiac.

Consulteu la seleccio total de llibres sobre https://datingmentor.org/es/connecting-singles-review literatura castellana.

Literatura estrangera, per E. E.

Literatura estrangera,Hamnet

Maggie OFarrell. LAltra Editorial / Asteroide. 23,95

La irlandesa Maggie OFarrell seria val sobre la figura de Shakespeare per demostrar la historia en el Bardo. Hamnet va ser lunic fill home sobre lautor que va fallecer als 11 anys. Temps despres, aquest escriuria una tragedia en el aparecido dun pare i el seu fill amb un nom molt semblant Hamlet.

Marilynne Robinson. 1984 / Galaxia Gutenberg. 19,90

La multipremiada Robinson es la sobre les autores sobre capcalera de el president Obama i una sobre les veus mes respectades sobre lactual literatura nord-americana. Aqui recupera un personatge secundari sobre la seva novella En casa, un home blanc, alcoholic i autodestructiu que en els anys posteriors a la Segona Guerra Mundial, senamora duna afroamericana.

Llum de febrer / Luz sobre febrero

Elizabeth Strout. 1984 / Duomo. 18

Strout ha decidit recuperar la seva heroina Olive Kitteridge, eternament enutjada i posseidora duna honestedat brutal, ara viuda i necessitada damor, en aquesta nova serie de relats tan honestos i precisos com el llibre inicial que li va reportar el Pulitzer. Es trabajoso nunca imaginar-se lOlive amb els trets de Frances McDormand, que la va cicatrizar en la excellent miniserie.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *